Rágcsálók Világa

Köszöntünk a rágcsálók és nyuszik varázslatos világában!


Unsplashed background img 1

Adatvédelmi nyilatkozat

Mókás rágcsák fotóverseny általános részvételi szabályzata

Az Együtt a Kisállatokért Alapítvány által szervezett fotóverseny általános részvételi szabályzata és legfontosabb kritériumai

A verseny szervezője

A verseny az Együtt a Kisállatokért Alapítvány szervezésében történik. Együtt a Kisállatokért Alapítvány (továbbiakban: EKA) által kezelt Facebook és a www.ragcsalokvilaga.hu oldalon futó Mókás rágcsák fotóversenyre vonatkozik az alábbi feltételek szerint:

A versenyben részt vehetnek

  • Magyarországi lakó- vagy tartózkodási hellyel rendelkező, 14. életévét betöltött állampolgár vehet részt, továbbá, aki
  • az EKA által közzétett posztban meghirdetett feladatokat az ott leírtak alapján teljesíti, továbbá
  • hozzájárul ahhoz, hogy a versenyszervező a jelentkezés során rendelkezésre bocsátott személyes adatait - az Adatkezelési Tájékoztatóban rögzítettek szerint az adott versennyel összefüggésben kezelje, emellett
  • a jelentkező a fotóversenyben való részvétellel a jelen szabályzatban írt feltételeket megismerte és elfogadja.
A versenyben az EKA tagjai és közvetlen hozzátartozóik nem vehetnek részt.

A verseny időtartama

A fotóverseny időtartama: 2018. augusztus 29. – 2018. október 14.
Nyertesek száma: Fajonként 1 jelentkező, illetve 1 különdíjas, tehát 9 ember.
Nyeremény: Az alapítvány kuratóriumi tagjai által összeállított ajándékcsomagok, támogatói táskában, 3000 forint értékben.
A fotóverseny feltételeinek eleget tevők közül a nyertest az alapítvány kuratóriumi tagja választják ki nyílt szavazással.

A verseny menete

  • A jelentkezőnek az EKA facebook oldalán meghirdetett fotóversenyes űrlapon kell jelentkeznie a képek feltöltésével és a kért adatok hiánytalan megadásával. A képeket ezután a www.ragcsalokvilaga.hu oldalon közzétesszük, ahol bármely Facebook profillal rendelkező személy szavazhat rájuk. A fajonként 5 legtöbb szavazatot kapó kép közül az alapítvány 8 kuratóriumi tagja választja ki az 1-1 nyertest nyílt szavazással.
  • A nyeremény készpénzre nem váltható.
  • A győztesek nevét az EKA facebook oldalán külön (új) posztban tesszük közzé október 15-én 20:00-ig, illetve a IX. Rágcsálók Világa rendezvényen, 2018. október 14-én 15:30-kor nyilvános eredményhirdetés keretében is kihirdetjük. A győzteseket itt és a megadott elérhetőségeiken is értesítjük.
  • A nyeremény átvétele
  • A nyeremény átvételének részleteit a győztesekkel e-mailben egyeztetjük, amennyiben személyesen nem tudtak részt venni az eredményhirdetésen. Ebben az esetben postai úton juttatjuk el a személynek a nyereményt.

Adatvédelem

A versenyben való részvétel és az ehhez kapcsolódó adatszolgáltatás önkéntes. A résztvevők adatait harmadik személynek nem adjuk ki, nem használjuk fel, kizárólag az adott fotóverseny azonosítása érdekében használjuk.
A versenyben résztvevők adatait kizárólag a jogszabályban megengedett határidőig kezeljük.

Egyéb rendelkezések

A versenyt semmilyen módon nem szponzorálta a Facebook, illetve semmilyen tekintetben nem kapcsolódik a Facebook tulajdonosaihoz, illetve üzemeltetőihez.
Az adatszolgáltatás a verseny tekintetében a Szervező részére történik.
Budapest, 2018. 08. 29.
Együtt a Kisállatokért Alapítvány
Szervező